Regelmatig eet ik gerechten uit de Indiase keuken. Ik ben de smaken en geuren van de vele kruiden en specerijen uit dit land zeer gaan waarderen. Een leuke uitdaging dus om de oer-Nederlandse stamppotten te laten sjansen met de Indiase keuken. Hier het resultaat. Zuurkool, hutspot en boerenkool. Een bord vol met Nederlandse en Indiase smaakexplosies. Voor in alle seizoenen!

Inspiratiebronnen

Alles zelf bedacht? Zeker niet. En op een gegeven ogenblik vergeet ik ook welke recepten ik zelf bedacht heb, wat ik gekopieerd heb en waar ik mee aan de haal gegaan ben. In ieder geval zijn de boeken van Camelia Panjabi (50 curries uit India) en Vegan Richa’s (Indian Kitchen, traditional and Creative Recipes for the Home Cook) een grote inspiratiebron geweest. Ze zijn een aanrader voor wie van de Indiase keuken houd.

Eet smakelijk

Wil jij meer recepten?

Wil je inhoudelijke inspiratie?
Wil je meer kennis over voeding?
Wil je samen met anderen aan de slag in de keuken.
Ga jij aan het roer staan van je eigen gezondheid?

Wees van harte welkom op
– het retreat Aan Het Roer
– de workshopdag Rauw & Raw

Gezond door voeding